J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Ключові слова "анімаційні послуги"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції ресторану для сімейного відпочинку в смт. Сергіївка Б.-Дністровського р-ну Одеської обл.(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Івахненко АнастасіяРобота складається з текстової і графічної частини. Текстова частина місить вступ, чотири розділи, висновки та список використаних джерел. Основні розділи: 1. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; 2. Технологічний розділ; 3. Організаційний розділ; 4. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства (лист 1), план закладу ресторанного господарства (лист 2), план гарячого цеху (лист 3), послуги та структуру управління закладу ресторанного господарства (лист 4). На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію ресторану для сімейного відпочинку в смт. Сергіївка Б.-Дністровського району Одеської області шляхом впровадження меню для дорослих та дітей, передбачення в залі окремих зон для відпочинку, а також роботу аніматорів і дитячих програм. В технологічному розділі проведено моделювання інфраструктури та проектування ресторану, розроблено меню та проведено необхідні розрахунки для підбору обладнання, персоналу. Описано обраний дизайн ресторану та об'ємно-планувальні рішення. В роботі представлено організаційну структуру управління в закладі, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці, цивільного захисту та охорони навколишнього середовища на підприємстві. Розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
- ДокументРозробка нової концепції готелю «Orange» шляхом впровадження анімаційних послуг(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Кострова АнастасіяРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина скла-дається з чотирьох розділів: обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; аналіз інвести-ційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу готельного господарства, план закладу готельного господарства, послуги закладу готельного господарства, стру-ктуру управління закладу готельного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готель-норесторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь роз-роблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готелю «Orange» в м. Одеса. Готель «Orange» є тризірковим. Основна ідея проекту – розробити нову концепцію готелю «Orange» шляхом впровадження анімаційних пос-луг. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхід-ного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.
- ДокументРозробка нової концепції розвитку готельно-туристичного комлексу “Озеро Vita” в с.Н.Студений, Міжгірський р-н Закарпатьскої області шляхом розширення спектру послуг анімаційного напрямку(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Безух МаргаритаКваліфікаційна робота бакалавра, метою якої є розробка нової концепції готельно-туристичного комплексу “Озеро Vita” в с.Нижній Студений, Міжгірський район Закарпатської області шляхом розширення спектру послуг анімаційного напрямку складається з: Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в Закарпатській області, актуальність мети кваліфікаційної роботи бакалавра. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень, в якому з метою розширення додаткових послуг на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується до впровадження анімаційні послуги на свіжому повітрі, які спрямовані на залучення широкого кола споживачів готельних послуг, що зацікавлені у активному дозвіллі при відпочинку в готельно-туристичному комплексі. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи готелю, а саме розрахунок необхідного обладнання для функціонування додаткових анімаційних послуг, що пропонуються до впровадження, площ для їх організації, а також описання функціонування інженерно-експлуатаційних та інших служб. В ньому розглянуті основні положення по організацію роботи в готелі та організації анімаційних послуг. Організаційного розділу, де проведено аналіз додаткових послуг, що пропонує готельно-туристичний комплекс “Озеро Vita”, представлено організаційну структуру управління готельно-ресторанним підприємством, включаючи анімаційну службу, та розроблено штатний розпис робітників для неї, а також представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Аналізу інвестиційної привабливості проекту, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності анімаційного відділу при готельно-туристичному комплексу “Озеро Vita”, витрат на впровадження та проектованих показників прибутку від надання анімаційних послуг.