Перегляд за Автор "Salavelіs, A."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументHealthy dishes of Odesa cuisine(Helvetika, 2019) Kozonova, J.; Kolesnіchenko, S.; Salavelіs, A.; Poplavska, S.У монографії представлені рецептури та послідовність приготування страв Одеської кухні з огляду на новітні уявлення про здорове харчування. Колективом авторів за основу взяті класичні страви, їх рецептури доопрацьовано та удосконалено. Монографія складається з п’яти основних розділів відповідно до груп страв. Приготування страв не потребує кухарського хисту та використання професійного кухонного обладнання. Всі страви розроблені з використанням регіональних корисних 'продуктів, які доступні у звичайних супермаркетах майже весь рік. Під кожною стравою йде вичерпна інформація щодо її складу, що дає змогу читачу більш детально розібратися в користі приготованого домашнього шедевру.