Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Patyukov, S."

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Anatomical and histological bases of the formation of pork color with autolysis defects
    (2021) Patyukov, S.; Fugol, A.; Palamarchuk, A.; Kushnyrenko, N.
  • Документ
    Application of artificial pork fat in boiled sausage technology
    (2021) Patyukov, S.; Fugol, A.; Palamarchuk, A.; Kushnyrenko, N.
  • Документ
    Distance education
    (2022) Kushnirenko, N.; Patyukov, S.
  • Документ
    Features of the production of canned products from commercial fisheries
    (2022) Kushnyrenko, N.; Patyukov, S.
  • Документ
    Pros and cons of distance learning
    (2021) Kushnirenko, N.; Palamarchuk, A.; Patyukov, S.
  • Документ
    Self-education as a current method of student education in state of war conditions
    (2022) Patyukov, S.; Palamarchuk, A.; Shlapak, G.
  • Документ
    The role of distance learning in improving the quality of high education
    (2022) Patyukov, S.; Azarova, N.
  • Документ
    USE OF FATTY ACIDS TO CREATE PROPHYLACTIC PRODUCTS
    (2019) Patyukov, S.; Agunova, L.
  • Документ
    Veterinary and sanitary assessment of pork with african swine fever
    (2021) Patyukov, S.; Fugol, A.; Palamarchuk, A.; Kushnyrenko, N.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок