Перегляд за Автор "Kaprelyants, L.V."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументBiotransformation of cereal raw materials in functional foods and supplements(2008) Kaprelyants, L.V.В роботі були розроблені нові біотехнологічні методи для переробки зернової сировини та побічних продуктів у продуктах харчування і біологічно активні добавки, а також збагачувальні речовини та функціональна їжа: ізольовані з харчових волокон, β-глюкани, ферментовані зернові продукти, зернові біопродукти, стійкі крохмалі, пребіотики, модифіковані геміцелюлози, збагачуючі білок агенти.
- ДокументPlant raw material biotransformations are useful methods for food functional ingredients production(2019) Kaprelyants, L.V.В роботі розглянуті основні ферменти, збагачуючі агенти які використовуються для виробництва функціональних добавок і продуктів зі злаків; описані технології застосування біотехнологічних ферментативних методів переробки зернової сировини