Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Kaprelyants, L.V."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Biotransformation of cereal raw materials in functional foods and supplements
    (2008) Kaprelyants, L.V.
    В роботі були розроблені нові біотехнологічні методи для переробки зернової сировини та побічних продуктів у продуктах харчування і біологічно активні добавки, а також збагачувальні речовини та функціональна їжа: ізольовані з харчових волокон, β-глюкани, ферментовані зернові продукти, зернові біопродукти, стійкі крохмалі, пребіотики, модифіковані геміцелюлози, збагачуючі білок агенти.
  • Документ
    Plant raw material biotransformations are useful methods for food functional ingredients production
    (2019) Kaprelyants, L.V.
    В роботі розглянуті основні ферменти, збагачуючі агенти які використовуються для виробництва функціональних добавок і продуктів зі злаків; описані технології застосування біотехнологічних ферментативних методів переробки зернової сировини

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок