Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Dubova, H."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Advances in Research on Food Aroma Recovery
    (2016) Dubova, H.; Bezusov, A.
    The manuscript is devoted to theoretical and experimental substantiation of the scientific principles of repetitive flavor formation or recovery in food systems. The systematized information on the participation of enzymes and flavor precursors has showed the prospects for developing processes of formation in vitro for Green Leaf Volatiles flavors. The scientific and practical approach called the technology of food products flavored in situ has been developed on the basis of the results. The use of aromas of lipid emulsions extracted from fresh or pretreated fruits and aqueous suspensions of plant homogenates in the biosynthesis has been studied. The manuscript provides scientific and practical recommendations for cooking flavored foods.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок