Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Яушев, Владислав Валерійович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    «Проект розвитку мережі піцерій «Mamamia» з організацією закусочної «Млинці» та впровадженням у меню млинців функціонального призначення»
    (ОНАХТ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Яушев, Владислав Валерійович
    Мережа піцерій «Мамаміа» спеціалізується на приготуванні різноманітних піц, супів, паст, салатів, десертів і навіть морозива. Батьківщиною піци прийнято вважати італійське місто Неаполь. Піца є однією з улюблених страв дорослих та дітей всього світу, але часто її споживати не можна, так як це дуже важка та калорійна їжа. Регулярне споживання піци може привести до ожиріння, захворювань шлунково-кишкового тракту, цукрового діабету та інших хвороб цивілізації. Тому в даному проекті пропонується відкрити закусочну «Млинці», яка забезпечить відвідувачів ситною їжею з функціональними властивостями за порівняно невисокою ціною. В меню закладу планується впровадити млинці з вівсяним борошном та порошком шпинату, які дозволять мешканцям міста корисно харчуватись та підвищити свій енергетичний потенціал. Млинці, можливо, були першими виробами з борошна і сягають корінням в доісторичні часи. Їх різновиди є у всіх народів, які використовують в рецептурі борошно: наприклад, російські млинці, французькі (тонкі) млинці (фр. Crêpes), англійські pancakes, індійська доса, ефіопська инджера, мордовські млинці та інші. На сучасному етапі в світовій практиці спостерігається тенденція до створення харчових продуктів функціонального призначення. Одним із найперспективніших шляхів розроблення такої продукції є використання рослинної сировини, яка є природним джерелом біологічно активних речовин (БАР).

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок