Перегляд за Автор "Ярош, Я. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ63082 Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації томатного соку(2011) Муратов, В. Г.; Ярош, Я. В.Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації томатного соку, який включає вимірювання і регулювання температури пастеризації томатного соку зміною витрати гріючої пари в секції пастеризації, вимірювання і регулювання температури охолодження томатного соку зміною витрати крижаної води в секції охолодження, який відрізняється тим, що вплив зміни температури соку в секції пастеризації на його температуру в секції охолодження компенсують шляхом корекції заданого значення температури охолодження пропорційно відхиленню поточного значення температури пастеризації від заданого.