Перегляд за Автор "Янчикова, Л. І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВплив протеїнів рослинного походження на формування структурних властивостей мас для нуги(2019) Воєвудська, Ю. З.; Янчикова, Л. І.; Садченко, І. Р.
- ДокументУдосконалення технології виробництва нуги з рослинними протеїновими добавками(2019) Воєвудська, Ю. З.; Янчикова, Л. І.; Садченко, І. Р.Наразі велику увагу звертають на рослинні протеїни. Рослинний раціон, що містить повноцінний білок в потрібній кількості, може бути створений на основі використання харчових продуктів, здобутих із різних джерел. Цінними з погляду фізіології харчування є конопляний та соєвий протеїни.