Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Янковського Дмитра Олександровича"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка холодильної установки для кафе швидкого харчування на 73 відвідувача, м. Хмельницький
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Енергетичних систем, 2023) Янковського Дмитра Олександровича
    Громадське харчування являє собою галузь народного господарства, основу якої складають підприємства, що характеризуються єдністю форм організації виробництва та обслуговування споживачів і різняться за типами, спеціалізації. Розвиток громадського харчування: дає істотну економію суспільної праці внаслідок раціональнішого використання техніки, сировини, матеріалів; надає робітникам та службовцям протягом робочого дня гарячу їжу, що підвищує їхню працездатність, зберігає здоров'я; дає можливість організації збалансованого раціонального харчування у дитячих та навчальних закладах. Багато підприємств громадського харчування є суто комерційними, але поряд із цими розвивається і соціальне харчування: їдальня при виробничих підприємствах, студентська, шкільна їдальня. З'являються комбінати харчування, фірми, які беруть він завдання організації соціального харчування. Основним завданням кожного підприємства є підвищення якості виробленої продукції та послуг. Успішна діяльність підприємства має забезпечуватися виробництвом продукції та послуг, які: відповідають чітко визначеним потребам; задовольняють вимогам споживача; відповідають застосовуваним стандартам та технічним умовам; відповідають чинному законодавству та іншим вимогам товариства; пропонують споживачеві за конкурентними цінами; зумовлюють отримання прибутку. Для досягнення поставленої мети підприємство має організувати свою діяльність так, щоб тримати під контролем усі технічні, адміністративні та людські фактори, що впливають на якість продукції та її безпеку. У громадському харчуванні необхідне вдосконалення форм поділу праці та впровадження досягнень науково-технічного прогресу.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок