Перегляд за Автор "Ямборко, А. В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМетоды современной микробиологии в контроле возбудителей порчи пищевой продукции(2016) Пилипенко, И. В.; Ямборко, А. В.; Сергеева, Ж. Ю.; Пилипенко, Л. Н.Описаны понциальные возбудители пищевых заболеваний, порчи, а также остаточной микробиоты продуктов промышленной переработки овощного сырья южных областей Украины. Проведен сравнительный анализ классических и современных методов идентификации микроорганизмов-контаминантов пищи.
- ДокументІдентифікація контамінантів харчових продуктів методами сучасної мікробіології(2016) Пилипенко, І. В.; Ямборко, А. В.; Сергеєва, Ж. Ю.Мета. Виявити та охарактеризувати потенційних збудників харчових захворювань, псування, а також залишкової мікробіоти продуктів промислової переробки овочевої сировини південних областей України. Провести порівняльний аналіз класичних та сучасних методів ідентифікації мікроорганізмів-контамінантів їжі.