Перегляд за Автор "Юрчук, О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументГустативно-сапористичні модуси української та світової культур(Бондаренко М. О., 2020) Віват, Г. І.; Ковпік, С. І.; Краснобаєва-Чорна, Ж.; Мусій, В.; Рева-Лєвшакова, Л.; Юрчук, О.; Стрікаленко, Т.; Зубець, Н.; Кравченко, В.; Лакомська, І.; Лупол, А.; Малиновський, А.; Мельник, Н.; Морєва, Т.; Остроушко, О.; Проценко, О.; Руденко, С.; Філіпенко, О.; Хом'як, Т.; Южакова, О.; Чаплінська, О.; Вікуль, С.; Булатова, С.; Войтенко, Г. М.; Гриньків, О.; Казарян, Т.; Кирилова, О.; Ольховська, В.; Червякова, Н.Колективну монографію присвячено питанням історії розвитку української та світової харчової культури, втіленої в різних видах творчості: художній, науковій, фольклорній. Пропонується використання на заняттях із навчальних дисциплін «Українська та зарубіжна культура», «Світова культура і мистецтво», «Традиції українського харчування», «Історія розвитку харчової культури» зі студентами харчовиками, а також для широкого кола поціновувачів харчової культури.