Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Юрковська, В. В."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    110460 Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту
    (2016) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Орлова, С. С.; Юрковська, В. В.
    Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту, що включає просіювання крупи, змішування рецептурних компонентів, екструдування, продавлювання крізь фільєри і нарізання, який відрізняється тим, що просіяну кукурудзяну крупу змішують з розмеленим зерном проса, сіллю і сумішшю прянощів.
  • Документ
    Дослідження процесу сушіння зернових дрібнонасіннєвих культур
    (2017) Станкевич, Г. М.; Овсянникова, Л. К.; Валентюк, Н. О.; Юрковська, В. В.
    Проведені дослідження, на підставі яких отримані рівняння, що дозволяють прогнозувати процес сушіння дрібнонасіннєвих зернових культур за різних значень вологості, товщини шару зерна і тривалості підведення мікрохвильової енергії і продування зовнішнім повітрям.
  • Документ
    Особливості охолодження насіння дрібнонасінєвих культур
    (2019) Овсянникова, Л. К.; Юрковська, В. В.; Орлова, С. С.
    Сучасні технології якісного зберігання зерна передбачають повний комплекс захисту зернової маси, фокусуючись на забезпеченні умов, основні з яких: температура, вологість, час. Різні умови і місця вирощування та збору, можуть значно змінювати вологість свіжозібранного зерна. Температура зернової маси – це важливий показник, що характеризує стан зернової маси при зберіганні. Тому дуже часто виникає питання про якісне і швидке сушіння або охолодження зерна.
  • Документ
    Проблеми питання технології очищення проса
    (2015) Овсянникова, Л. К.; Юрковська, В. В.; Лебедєв, В. І.
    На сьогоднішній день такій цінній круп’яній культурі, як просо, приділяється недостатня увага, хоча воно характеризується високою посухостійкістю, що є досить позитивним при поступових змінах клімату протягом останнього десятиріччя, а за останні роки в Україні стали очевидними зміни клімату на фоні підвищення температури.
  • Документ
    Просо і методи його сушіння на сучасних підприємствах
    (2019) Юрковська, В. В.; Овсянникова, Л. К.
    Мета дослідження: обґрунтування ефективних режимів термічної обробки проса, які дозволять знизити енерговитрати на післязбиральну його обробку.
  • Документ
    Удосконалення технології очищення зерна проса
    (2017) Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Юрковська, В. В.; Соколовська, О. Г.
    Очищення є одинією з головних процесів післязбиральної обробки проса, в процесі якого підвищуються технологічні показники зерна та покращується його стійкість при зберіганні.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок