Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Щеренко, О. С."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    128578 Спосіб приготування харчової кальцієвмісної добавки
    (2018) Щеренко, О. С.; Салавеліс, А. Д.; Тележенко, Л. М.
    1. Спосіб приготування харчової кальцієвмісної добавки, що передбачає подрібнення яєчної шкаралупи та подальше змішування її з соком лимона, який відрізняється тим, що до суміші подрібненої яєчної шкаралупи і лимонного соку додають водний розчин лимонної кислоти, одержану суміш витримують протягом 10-15 хв, після чого рідку фазу видаляють, а отриманий осад висушують до порошкового стану та показника масової частки вологості 0,2-0,3 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що подрібнену яєчну шкаралупу змішують з лимонним соком при їх масовому співвідношенні 1:(0,5-1) відповідно. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що кристалічну лимонну кислоту і воду беруть при їх масовому співвідношенні (0,8-1):1 відповідно. 4. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що суміш подрібненої яєчної шкаралупи з лимонним соком та водний розчин лимонної кислоти беруть у їх масовому співвідношенні 1:(1,3-1,5) відповідно.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок