Перегляд за Автор "Шушлян П.О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументШляхи підвищення конкурентоздатності продукції м’ясних напівфабрикатів ПП «Фірма Гармаш»(ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Шушлян П.О.КРБ містить 65 сторінок, 14 таблиць, 7 рисунків, список використаних джерел з 48 найменувань, 3 додатки, 11 ілюстрацій. Метою кваліфікаційної роботи є аналіз конкурентного середовища ПП «Фірма «Гармаш» та оцінка конкурентоздатності заморожених м’ясних напівфабрикатів конкурентів, обґрунтування шляхів підвищення конкурентноздатності досліджуваного підприємства на основі зміцнення його конкурентних переваг. Об’єктом аналізу, узагальнень і дослідження є процес формування конкурентних переваг на основі комплексного аналізу виробничогосподарської діяльності досліджуваного підприємства. Предметом дослідження є процес пошуку шляхів підвищення конкурентоздатності заморожених м’ясних напівфабрикатів ТМ «Гармаш». Завданням роботи передбачено проаналізувати авторські підходи науковців до визначення сутності понять «конкурентоздатність продукції», провести аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства та визначити шляхи підвищення конкурентоздатності, обґрунтувати рекомендації щодо посилення конкурентних переваг на досліджуваному підприємстві та виявленню нових, більш потужних. За результатами виконаної роботи запропоновано пропозиції, що сприяють підвищенню конкурентоздатності досліджуваного підприємства за рахунок впровадження важелів зміцнення конкурентних переваг. Одержані результати можуть бути використані на ПП «Фірма Гармаш» з метою підвищення конкурентоспроможності підприємства.