Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шутенко, Є. І."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    101335 Суха борошняна суміш
    (2015) Жигунов, Д. О.; Шутенко, Є. І.; Волошенко, О. С.; Мороз, А. С.
    Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне, борошно кукурудзяне і добавку, яка відрізняється тим, що як добавку вона містить дрібні пшеничні висівки і борошно тритикалеве.
  • Документ
    106183 Спосіб виробництва пластівців з нуту
    (2016) Соц, С. М.; Кустов, І. О.; Жигунов, Д. О.; Шутенко, Є. І.
    1. Спосіб виробництва пластівців з нуту, що передбачає очищення від домішок, зволожування, сушіння та плющення, який відрізняється тим, що очищене зерно піддають двократному лущенню, продукти лущення сортують, лущену крупу зволожують до вологості 24-29 %, після чого відволожують і пропарюють, пропарену крупу плющать, а отриманий продукт сушать, сортують і фасують. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують насіння нуту сорту "Розанна".
  • Документ
    82063 Суха борошняна суміш
    (2013) Шутенко, Є. І.; Волошенко, О. С.; Жигунов, Д. О.; Москвіна, Н. З.
    Суха борошняна суміш, що містить борошно пшеничне хлібопекарське вищого сорту та борошно бобової культури, яка відрізняється тим, що вона містить борошно нутове.
  • Документ
    Технологія круп`яного виробництва
    (Освіта України, 2010) Шутенко, Є. І.; Соц, С. М.
    У навчальному посібнику наведено технологічні властивості круп’яного зерна, асортимент, вихід круп’яної продукції. Розглянуто основні принципи побудови технологічних процесів підготовки і переробки зерна в крупи. Проаналізовано технології переробки окремих культур в крупи та технології виробництва спеціальних видів круп. Призначений для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» професійного спрямування «Технологія зберігання та переробки зерна», а також може бути використаний працівниками галузі.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок