Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шуба Андрій"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка інноваційної концепції ресторану при СПА готелі в с. Лебедівка Б.-Дністровського р-ну Одеської області
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2022) Шуба Андрій
    Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з вступу, шести розділів і висновків: 1. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; 2. Експериментальний розділ 3. Технологічний розділ; 4. Організаційний розділ; 5. Будівельний розділ 6. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 7 листів, на яких показано: 1) SWOT аналіз; 2) аналіз конкурентів; 3) концепцію закладу ресторанного господарства; 4) результати експериментальної частини; 5) план закладу ресторанного господарства; 6) послуги закладу ресторанного господарства; 7) структуру управління закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг курорту Лебедівка, порівняння з аналогічними закладами світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих дос-лідженнь розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готельно-ресторанного комплексу - а саме впровадження роботи ресторану при курортному готелі з спортивно-оздоровчим комплексом. Наведено результати експериментальних досліджень, які були спрямовані на опитування потенційних клієнтів та визначення актуальності ресторану при СПА готелі, а також послуг, які там надаватимуться; В технологічному розділі представленні розрахунки ресторану з впрова-дженням меню Європейської кухні, оздоровчого харчування і додаткових пос-луг, підібрано меблі, інвентар для номерів, розроблено програми для оздоров-лення, підібрано необхідне устаткування. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чи-сельність необхідного персоналу та графік їх роботи. В будівельному розділі описаназемельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробниц-тва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено опи-сання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих вироб-ничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; Розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок