Перегляд за Автор "Шпирко, Т.В."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВдосконалення проведення лабораторного практикуму з мікробіології(2013) Єгорова, А.В.; Шпирко, Т.В.; Труфкаті, Л.В.Дисципліни біологічного напряму, які викладаються на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування – «Технічна мікробіологія», «Мікробіологія» та спецкурси з мікробіології є нормативними дисциплінами, оскільки їх знання є основою забезпечення біологічної стабільності харчових продуктів, відсутності збудників харчових захворювань у споживачів, мікробіологічної безпеки та якості їжі.
- ДокументВпровадження у навчальний процес нових методів мікробіологічних досліджень(2014) Єгорова, А.В.; Труфкаті, Л.В.; Шпирко, Т.В.; Єриганов, К.В.В даній роботі розглядається впровадження у навчальний процес нових методів мікробіологічних досліджень.
- ДокументКомп’ютерна візуалізація – потужний фактор підвищення ефективності засвоєння лекційних матеріалів(2010) Капрельянц, Л.В.; Єгорова, А.В.; Труфкаті, Л.В.; Шпирко, Т.В.
- ДокументОсобливості самостійної роботи студентів з курсу «Мікробіологія галузі»(2015) Єгорова, А.В.; Труфкаті, Л.В.; Данилова, О.І.; Шпирко, Т.В.В даній роботі розглядаються особливості самостійної роботи студентів з курсу «Мікробіологія галузі».
- ДокументУдосконалення викладання дисциплін біологічного напряму на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування(2009) Капрельянц, Л.В.; Пилипенко, Л.М.; Єгорова, А.В.; Кананихіна, О.М.; Велічко, Т.О.; Дишкантюк, О.В.; Килименчук, О.О.; Євдокимова, Г.Й.; Шпирко, Т.В.
- ДокументУдосконалення лабораторного практикуму з мікробіології галузі(2015) Єгорова, А.В.; Труфкаті, Л.В.; Шпирко, Т.В.; Єриганов, К.В.У наш час антибіотики широко використовуються у тваринництві як для стимуляції набору ваги та лікування хвороб у тварин, так і для знезараження кормів. При цьому залишки антибіотиків у молоці, м’ясі, м’ясних субпродуктах, яйцях та рибі можуть становити небезпеку для людей: викликати алергічні захворювання, отруєння, дисбіози шлунково-кишкового тракту.