Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шпирко, Т.В."

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вдосконалення проведення лабораторного практикуму з мікробіології
    (2013) Єгорова, А.В.; Шпирко, Т.В.; Труфкаті, Л.В.
    Дисципліни біологічного напряму, які викладаються на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування – «Технічна мікробіологія», «Мікробіологія» та спецкурси з мікробіології є нормативними дисциплінами, оскільки їх знання є основою забезпечення біологічної стабільності харчових продуктів, відсутності збудників харчових захворювань у споживачів, мікробіологічної безпеки та якості їжі.
  • Документ
    Впровадження у навчальний процес нових методів мікробіологічних досліджень
    (2014) Єгорова, А.В.; Труфкаті, Л.В.; Шпирко, Т.В.; Єриганов, К.В.
    В даній роботі розглядається впровадження у навчальний процес нових методів мікробіологічних досліджень.
  • Документ
    Комп’ютерна візуалізація – потужний фактор підвищення ефективності засвоєння лекційних матеріалів
    (2010) Капрельянц, Л.В.; Єгорова, А.В.; Труфкаті, Л.В.; Шпирко, Т.В.
  • Документ
    Особливості самостійної роботи студентів з курсу «Мікробіологія галузі»
    (2015) Єгорова, А.В.; Труфкаті, Л.В.; Данилова, О.І.; Шпирко, Т.В.
    В даній роботі розглядаються особливості самостійної роботи студентів з курсу «Мікробіологія галузі».
  • Документ
    Удосконалення викладання дисциплін біологічного напряму на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування
    (2009) Капрельянц, Л.В.; Пилипенко, Л.М.; Єгорова, А.В.; Кананихіна, О.М.; Велічко, Т.О.; Дишкантюк, О.В.; Килименчук, О.О.; Євдокимова, Г.Й.; Шпирко, Т.В.
  • Документ
    Удосконалення лабораторного практикуму з мікробіології галузі
    (2015) Єгорова, А.В.; Труфкаті, Л.В.; Шпирко, Т.В.; Єриганов, К.В.
    У наш час антибіотики широко використовуються у тваринництві як для стимуляції набору ваги та лікування хвороб у тварин, так і для знезараження кормів. При цьому залишки антибіотиків у молоці, м’ясі, м’ясних субпродуктах, яйцях та рибі можуть становити небезпеку для людей: викликати алергічні захворювання, отруєння, дисбіози шлунково-кишкового тракту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок