Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шнайдер Дмитро Олександрович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології рибних полікомпонентних кулінарних виробів за допомогою методів сенсорного аналізу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2025) Шнайдер Дмитро Олександрович
    Актуальність теми: у роботі висвітлено сучасний ринок та зростаючий попит на харчову продукцію з сировини водного походження; історію та особливості технології рибних кулінарних виробів; застосування методології сенсорного аналізу в удосконаленні технології кулінарної продукції. Проведено розрахунок щодо визначення вартості інноваційного бюджету проєкту, який був направлений на сенсорне дослідження рибних кулінарних виробів. Мета роботи: удосконалити технологію рибних полікомпонентних кулінарних виробів за допомогою методів сенсорного аналізу . Практичне значення отриманих результатів: виявлені основні проблеми в технології рибних полікомпонентних кулінарних виробів за допомогою методів сенсорного аналізу та запропоновані напрямки удосконалення технології Структура роботи: робота складається з шести розділів, які представлено на 89 сторінках; 17 таблиць, 20 рисунків, 43 джерела інформації.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок