Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Школенко Олег"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дослідження інноваційних шляхів розвитку підприємств боро-шномельної галузі
    (ОНТУ, кафедра менеджменту і логістики, 2023) Школенко Олег
    Актуальність теми. У першому розділі «Теоретико-методичні аспекти процесу дослідження інноваційних шляхів розвитку підприємств борошномельної галузі» досліджуються теоретичні та емпіричні методи наукового дослідження, розглядається сутність поняття інновації та класифікація інноваційних шляхів розвитку підприємства, а також аналізується правове регулювання та стимулювання інноваційного розвитку. Зроблено висновки за розділом 1. У другом розділі «Стан та тенденції розвитку борошномельної галузі України» ретельно аналізує сучасний стан та перспективи розвитку борошномельної галузі в Україні. Зокрема, у розділі подається загальна характеристика цієї галузі, включаючи ключові показники та структуру виробництва, розкриває інноваційний потенціал підприємств борошномельної галузі, звертаючи увагу на наявність та використання передових технологій та інновацій у виробничих процесах. В розділі проводиться детальний аналіз фінансово-господарської діяльності філії АТ ""ДПЗКУ"" Одеського КХП, включаючи фінансові звіти, ліквідність та рентабельність. Зроблено висновки за розділом 2. У третьому розділі «Шляхи впровадження інноваційних рішень на підприємствах борошномельної галузі» освітлені конкретні шляхи удосконалення та впровадження інноваційних рішень у цій галузі. Підрозділ 3.1 пропонує визначення пріоритетних напрямків розвитку підприємств борошномельної галузі в Україні. У розділі розробляється інноваційний проект з розвитку філії АТ ""ДПЗКУ"" Одеського КХП, описуючи сутність та основні етапи проекту. Розділ 3 включає економічне обґрунтування інноваційного проекту, описуючи його ефективність та вигоди для підприємства. Зроблено висновки за розділом 3 та сформульовано загальні висновки до кваліфікаційної роботи магістра.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок