Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шишова Анна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Реконструкція ТОВ «Хелсфуд» (м. Одеса) з впровадженням у меню безглютенових страв
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2023) Шишова Анна
    Актуальність теми роботи обумовлена тим, що на сьогоднішній день перехід на безглютенові продукти – найбільш помітний тренд здорового харчування за останні 5 років. Вважається, що дієта без глютену не тільки допомагає при харчових алергіях, але корисна для нормалізації обміну речовин і поліпшення швидкості метаболізму. Останні наукові дослідження показують, що глютен знижує потреби тіла в енергії для базового метаболізму – іншими словами, уповільнює обмін речовин. Це є однією з причин, чому безглютенове харчування здатне приносити користь для здоров’я. Метою кваліфікаційної роботи є реконструкція ТОВ «Хелсфуд» м. Одеса з впровадженням у меню безглютенових страв. Відповідно до поставленої мети визначено наступні завдання: - розробити меню, виробничу програму для кафе здорового харчування та проаналізувати конкурентний ринок для підприємства, яке реконструюють; - на основі виробничої програми, провести розрахунок заготівельного цеху та доготівельних цехів; - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві; - розрахувати показники економічної ефективності реконструкції ТОВ «Хелсфуд» м. Одеса з впровадженням у меню безглютенових страв.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок