Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шишлюк, В. Р."

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    До питання визначення поняття «продовольча безпека»: правовий аспект
    (2019) Шишлюк, В. Р.; Заболотна, О. С.
    Продовольча безпека є важливою умовою збереження незалежності держави, однією із гарантій економічної стабільності та соціального благополуччя. На даний час в умовах економічної кризи в Україні на державному рівні значна увага приділяється проведенню аграрної реформи та формуванню профільного законодавства з використанням міжнародного досвіду законодавчого регулювання питань забезпечення продовольчої безпеки.
  • Документ
    Особливості використання засобів дистанційного навчанння у сфері вищої освіти в умовах пандемії Covid-19 в Україні
    (2020) Шишлюк, В. Р.
  • Документ
    Особливості забезпечення продовольчої безпеки України в умовах воєнного стану: правовий аспект
    (2022) Шишлюк, В. Р.
  • Документ
    Припинення трудового договору за законодавством України і Польщі в системі забезпечення економічної безпеки
    (iScience Sp, 2018) Шишлюк, В. Р.
    Монографія містить комплексне дослідження теоретичних та практичних проблем правового регулювання припинення трудового договору за законодавством України і Польщі в системі забезпечення економічної безпеки. У даному монографічному дослідженні визначаються поняття припинення трудового договору та його відмінності від суміжних понять, особливості правового регулювання припинення трудового договору за законодавством України і Польщі, класифікація підстав припинення трудового договору. Досліджуються особливості припинення трудового договору за угодою (згодою) сторін, розірвання трудового договору з ініціативи працівника та роботодавця, припинення трудового договору внаслідок обставин, які не залежать від волі сторін за законодавством України і Польщі. Аналізуються особливості припинення трудового договору з окремими категоріями працівників за законодавством України і Польщі. Формулюються пропозиції щодо удосконалення чинного трудового законодавства у сфері припинення трудового договору з урахуванням позитивного законодавчого досвіду Польщі. Розраховано на науковців, викладачів, юристів-практиків, працівників, які займаються законопроектною роботою, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальностями «Правознавство», «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування» та ін.
  • Документ
    Розірвання трудового договору у зв’язку зі змінами в організації виробництва і праці за законодавством України і Польщі
    (2018) Шишлюк, В. Р.
    Через кризові явища в економіці останнім часом значного поширення набули випадки розірвання трудового договору з ініціативи власника або уповноваженого ним органу у зв’язку зі змінами в організації виробництва і праці, зокрема ліквідації, реорганізації, банкрутства або перепрофілюванням підприємства, установи, організації, скорочення чисельності або штату підприємств. Розглянуто припинення трудового договору згідно законодавства України та Польщі.
  • Документ
    Тестовий контроль знань при дистанційному навчанні: особливості застосування
    (2022) Шишлюк, В. Р.
  • Документ
    Формування та управління системою продовольчої безпеки
    (Вид-во Іванченка І.С., 2021) Работін, Ю. А.; Неустроєв, Ю. Г.; Ткачук, Т. І.; Руммо, В. В.; Згадова, Н. С.; Храпкіна, В. В.; Атамась, Г. П.; Лагодієнко, В. В.; Губко, В. І.; Шишлюк, В. Р.; Криницька, О. О.; Єгорова-Гудкова, Т. І.; Павленко, Г. М.; Кравченко, Ю. І.; Заболотна, О. С.; Андрющенко, Е. Г.
    Монографію присвячено питанням формування та управління в системі продовольчої безпеки України в рамках зовнішнього оточення під впливом внутрішнього середовища. Досліджено стан та особливості продовольчої безпеки та узагальненно теоретичні погляди на продовольчу безпеку, комплексне вивчення особливостей і закономірностей проблеми продовольчої безпеки як складової економічної безпеки, формулювання основних аспектів і напрямів розвитку досліджень продовольчої безпеки, оцінки ії рівня та напрямів забезпечення ії достатнього рівня й усунення загроз фінансового забезпечення. Для працівників навчальних і наукових закладів, аспірантів, студентів, а також керівників та спеціалістів підприємств і організацій.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок