Перегляд за Автор "Шекера, С. С."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБренд-менеджмент туристичної дестинації як візуальний інструмент для просування турів (на прикладі м. Одеса)(2022) Шекера, С. С.; Орлова, М. Л.
- ДокументМатематичний метод аналізу ієрархій: модель ієрархії для прийняття рішень в економіці(2018) Шекера, С. С.Все наше життя являю собою деяку безліч послідовних рішень, прийнятих нами в діловому, соціальному та особистому житті. В даний час цей метод є одним з найбільш широко застосовуваних у теорії багатокритеріального прийняття рішень. У процесі прийняття рішень цей метод ефективно підтримує як завдання, описувані вербально, так і завдання з кількісними даними.
- ДокументНауково-методичні аспекти обліково-аналітичної системи підприємства(2016) Немченко, В. В.; Трішин, Ф. А.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Антонюк, О. П.; Голубьонкова, О. О.; Жигайло, О. М.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Янковий, В. О.; Дойчева, К. С.; Васьковська, К. О.; Маркова, Т. Д.; Іванченков, В. С.; Баранюк, Х. О.; Гусаковський, В. А.; Зеленяк, В. В.; Леонтьєва, І. О.; Магденко, С. О.; Маштакова, І. О.; Немченко, Г. В.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Шекера, С. С.; Щукіна, О. В.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методичні положення щодо організації та функціонування обліково-аналітичної системи підприємств та організацій України за її основними підсистемами (облікової, аналітичної та контрольної) з метою задоволення потреб управління у своєчасній, якісній та корисній інформації.
- Документ
- ДокументРинок освітніх послуг у сфері туризму Одеського регіону(2022) Орлова, М. Л.; Шекера, С. С.
- ДокументТехнологія та особливості підготовки екскурсії(2022) Шекера, С. С.; Іванченков, В. С.
- ДокументТуристичний розвиток в умовах тимчасових та тривалих міждержавних конфліктів (на прикладі Вірменії та Кіпру)(2021) Меліх, О. О.; Удовиця, О. Ф.; Шекера, С. С.
- ДокументУправління інвестиційною діяльністю підприємств харчової промисловості в умовах економічної нестабільності(2019) Шекера, С. С.Дисертація присвячена обґрунтуванню механізмів управління інвестиційною діяльністю підприємств харчової промисловості в умовах економічної нестабільності у світі та в Україні, проаналізовано ефективність реалізації інвестиційної діяльності підприємств харчової промисловості в Україні, розроблено механізм управління інвестиційною діяльністю підприємств харчової промисловості в умовах економічної нестабільності. В роботі досліджено ряд методик, які базуються на визначенні загальноприйнятих ключових показників ефективності проекту таких як NPV, IRR, WACC, PI, ARR, PP, V (коефіцієнт варіації – ризику). Кожен показник є важливим для інвестора й має свою вагу, проте при виборі кращого інвестиційного проекту різні інвестори віддають перевагу одним й тим ж показникам, придаючи їм різну вагу, що робить вибір суб’єктивним. Розроблена в дисертації модель вибору кращого інвестиційного проекту для підприємств харчової промисловості передбачає використання матриці ключових показників ефективності проекту при комп’ютерно-програмній обробці ряду альтернативних проектів. Результати кількісної оцінки альтернативних проектів програмний код виводить у вигляді ранжування від найкращого до останнього. Запропоновано систему управління інвестиційною діяльністю на підприємствах харчової промисловості, що передбачає реалізацію впровадження комплексу пріоритетних етапів таких як: формування портфелю капіталу, розвиток НДДКР всередині підприємства, визначення стратегічних та тактичних цілей для інвестування, проведення аналізу бізнес-планів проектів з метою зменшення витрат,використання рентабельності інвестицій протягом всього їх циклу, спрощення процесу погодження та прийняття обґрунтованого рішення, постійне аналізування з метою швидкого реагування на тактичні зміни, впровадження уніфікованого підходу та прийняття культури постійного вдосконалення.
- ДокументУправління інвестиційною діяльністю підприємств харчової промисловості в умовах економічної нестабільності(ОНАХТ, 2019-10-30) Шекера, С. С.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Дисертація присвячена обґрунтуванню механізмів управління інвестиційною діяльністю підприємств харчової промисловості в умовах економічної нестабільності у світі та в Україні, проаналізовано ефективність реалізації інвестиційної діяльності підприємств харчової промисловості в Україні, розроблено механізм управління інвестиційною діяльністю підприємств харчової промисловості в умовах економічної нестабільності. В роботі досліджено ряд методик, які базуються на визначенні загальноприйнятих ключових показників ефективності проекту таких як NPV, IRR, WACC, PI, ARR, PP, V(коефіцієнт варіації - ризику). Кожен показник є важливим для інвестора й має свою вагу, проте при виборі кращого інвестиційного проекту різні інвестори віддають перевагу одним й тим ж показникам, придаючи їм різну вагу, що робить вибір суб’єктивним. Розроблена в дисертації модель вибору кращого інвестиційного проекту для підприємств харчової промисловості передбачає використання матриці ключових показників ефективності проекту при комп’ютерно-програмній обробці ряду альтернативних проектів. Результати кількісної оцінки альтернативних проектів програмний код виводить у вигляді ранжування від найкращого до останнього. Запропоновано систему управління інвестиційною діяльністю на підприємствах харчової промисловості, що передбачає реалізацію впровадження комплексу пріоритетних етапів таких як: формування портфелю капіталу, розвиток НДДКР всередині підприємства, визначення стратегічних та тактичних цілей для інвестування, проведення аналізу бізнес-планів проектів з метою зменшення витрат,використання рентабельності інвестицій протягом всього їх циклу, спрощення процесу погодження та прийняття обґрунтованого рішення, постійне аналізування з метою швидкого реагування на тактичні зміни, впровадження уніфікованого підходу та прийняття культури постійного вдосконалення.