Перегляд за Автор "Шевчук, Т. О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ89408 Спосіб приготування закваски для виробництва житнього та житньо-пшеничного хліба(2014) Пшенишнюк, Г. Ф.; Чабан, А. Б.; Шевчук, Т. О.Спосіб приготування закваски для виробництва житнього та житньо-пшеничного хліба, що включає приготування водно-борошняної суміші, введення бродильного компонента і наступне зброджування отриманої суміші, який відрізняється тим, що як бродильний компонент використовують пророщене подрібнене зерно жита, яке вводять в кількості 5-10 % до маси борошна в суміші, а зброджування проводять до досягнення кислотності 9-12 град.