Перегляд за Автор "Шевчук, Н.В."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ104559 Композиція інгредієнтів для виробництва житньо-пшеничного хліба(2016) Пшенишнюк, Г. Ф.; Шевчук, Н.В.Композиція інгредієнтів для виробництва житньо-пшеничного хліба, що містить борошно житнє обдирне, борошно пшеничне І сорту, дріжджі хлібопекарські пресовані та сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить вівсяні пластівці та закваску спонтанного бродіння.
- ДокументУдосконалення технології житньо-пшеничного хліба з використанням продуктів переробки круп’яних культур(2015) Шевчук, Н.В.Проведені дослідження по визначенню впливу на якість житньо-пшеничного хліба часткової заміни пшеничного борошна вівсяними пластівцями.