Перегляд за Автор "Шевченко Владислав Олегович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка нової концепції ресторану в. м. Одеса шляхом впровадження української кухні та event заходів з її популяризації(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Шевченко Владислав ОлеговичМетою кваліфікаційної роботи є розробка нової концепції ресторану в. м. Одеса шляхом впровадження української кухні та event заходів з її популяризації Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки підприємств ресторанного господарства Одеси та її приміських пляжів на прикладі Чорноморки, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу ринку підприємств ресторанного бізнесу в м. Одеса, дослідженню попиту на їх послуги, а також обґрунтуванню концепції ресторану української кухні та змісту event заходів з її популяризації; - другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень по визначенню популярних трендів та форматів закладів серед одеситів, бажаних послуг тощо; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, де описана земельна ділянка, де розташоване підприємство. Представлено описання заходів по екологічній безпечності, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності проектованого підприємства, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.