Перегляд за Автор "Шевченко, О. Г."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ96077 Спосіб виробництва соусу-дресінгу(2011) Тележенко, Л. М.; Жмудь, А. В.; Шевченко, О. Г.Спосіб виробництва соусу-дресінгу включає приготування основи, введення в основу овочевого компонента і смакової добавки та наступну термічну обробку, який відрізняється тим, що камедь гуару розчиняють у воді при 28-32 °С, ретельно перемішують, заварюють і витримують при даній температурі 2-3 хв., після чого до отриманої таким чином основи додають попередньо підготовлені екстракт журавлини, подрібнений солодкий перець і ядра волоського горіха, попередньо оброблені в спиртовому розчину лецитину, та фруктозу.
- ДокументПрограмний монітор мікроконтролерів STM32(2019) Шевченко, О. Г.; Бардаков, А. С.Дана стаття присвячена опису власної розробки - спеціалізованої термінальної програми-монітору апаратно-програмного комплексу ПК-МК STM32, з використанням USB-підключення.