Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Швидкий Данило"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт кафе-молодіжного у м. Одеса з метою відбудови ресторанного господарства Одеського регіону
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2024) Швидкий Данило
    Кваліфікаційна робота бакалавра має за мету проєкт кафе-молодіжного у м. Одеса з метою відбудови ресторанного господарства в післявоєнний період в Одеському регіоні. У вступі описано стан ресторанної галузі загалом в Україні та в Одеській області, визначено актуальність проекту. В першому розділі розроблено концепцію кафе, розроблено модель майбутнього підприємства, визначено спектр послуг як обов’язкових так і додаткових. Другий розділ включає наукову роботу, яка направлена на аналіз рослинної сировини для виробництва борошняних кондитерських виробів, а саме мафінів. За допомогою математичного моделювання розроблено рецептуру мафіну та проведено аналіз нутрієнтного складу (макронутрієнти, вітаміни та мінеральні речовини). Доведено, що розроблений продукт має високі споживчі властивості, збалансований нутрієнтний склад та в нерегульованих умовах зберігається доволі довгий час без змін органолептичних показників. В третьому розділі представлено розрахунок проекту молодіжного кафе в м. Одеса. Розроблено виробничу програму, з врахуванням цікавих та страв зі збалансованим вмістом нутрієнтів, проведено розрахунок кількості необхідної сировини для забезпечення роботи на один розрахунковий день. Розраховано та підібрано виробниче устаткування у виробничих цехах та чисельність робочого персоналу. Нормативним методом визначено площі виробничих, адміністративних та складських приміщень. Проведено аналіз об’ємно-планувального рішення нового підприємства. В четвертому розділі визначено чинники, які впливають на якість та безпечність кулінарної продукції, визначено процедури забезпечення роботи підприємства. В п’ятому та шостому розділах визначено чинники, які можуть негативно впливати на робочий персонал та на оточуюче середовище, проведено аналіз необхідних заходів для зниження їх впливу. Економічна ефективність та інвестиційна привабливість визначається відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства та терміном окупності інвестиційних витрат на проектування.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок