Перегляд за Автор "Шарпе, Г. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ125878 Спосіб виробництва цільном’язових виробів зі свинини(2018) Віннікова, Л. Г.; Синиця, О. В.; Шарпе, Г. О.Спосіб виробництва цільном'язових виробів зі свинини, при якому проводять підготовку м'ясної сировини, шприцювання, тендеризацію, тумблерування, формування, термічну обробку, нарізання і пакування у вакуумну упаковку, який відрізняється тим, що вироби упаковують у вакуумну упаковку, піддають пост-пастеризації при 88-92 °C протягом 180-190 с, після чого охолоджують до температури в центрі продукту 4-5 °C.
- Документ63844 Спосіб виробництва пельменів(2011) Віннікова, Л. Г.; Шарпе, Г. О.; Асауляк, А. В.Спосіб виробництва пельменів, що передбачає підготовку компонентів, приготування тіста, приготування фаршу, формування і заморожування, який відрізняється тим, що фарш готують із попередньо подрібненої замороженої м'ясної сировини при температурі (-4...-5) °С.