Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шарпе, Г. О."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    125878 Спосіб виробництва цільном’язових виробів зі свинини
    (2018) Віннікова, Л. Г.; Синиця, О. В.; Шарпе, Г. О.
    Спосіб виробництва цільном'язових виробів зі свинини, при якому проводять підготовку м'ясної сировини, шприцювання, тендеризацію, тумблерування, формування, термічну обробку, нарізання і пакування у вакуумну упаковку, який відрізняється тим, що вироби упаковують у вакуумну упаковку, піддають пост-пастеризації при 88-92 °C протягом 180-190 с, після чого охолоджують до температури в центрі продукту 4-5 °C.
  • Документ
    63844 Спосіб виробництва пельменів
    (2011) Віннікова, Л. Г.; Шарпе, Г. О.; Асауляк, А. В.
    Спосіб виробництва пельменів, що передбачає підготовку компонентів, приготування тіста, приготування фаршу, формування і заморожування, який відрізняється тим, що фарш готують із попередньо подрібненої замороженої м'ясної сировини при температурі (-4...-5) °С.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок