Перегляд за Автор "Шаповал, Є. О."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАльтернативні джерела води та їх застосування на підприємствах харчової галузі(2022) Коваленко, О. О.; Василів, О. Б.; Шаповал, Є. О.
- ДокументВода для дітей(2017) Шаповал, Є. О.Правильний питний режим - запорука здоров'я і правильного розвитку організму дитини. Питна вода відіграє величезну роль у розвитку дитячого організму і становленні імунітету.
- ДокументЗастосування зворотньоосмотичних установок для очищення води на харчових виробництвах(2018) Кормош, К. Ю.; Шаповал, Є. О.Основна ціль полягає у продавлюванні води під високим тиском через напівпроникну мембрану з метою усунути з води розчинені речовини, органіку, колоїдні частки і бактерії.
- ДокументТехнологія збору і оброблення суміші дощової води та сконденсованої атмосферної вологи для подальшого використання підготовленої води на промисловому підприємстві(2021) Коваленко, О. О.; Василів, О. Б.; Григор’єва, Т. П.; Шаповал, Є. О.
- ДокументТехнології отримання води з нетрадиційних джерел(2020) Шаповал, Є. О.