Перегляд за Автор "Шаніна, О. М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження процесу клейстеризації крохмалю безглютенового тіста в присутності соргового борошна(2016) Мінченко, С. М.; Шаніна, О. М.Приготування тіста — одна з найважливіших операцій у технологічному процесі виробництва хліба від якої безпосередньо залежить якість кінцевого продукту. У період замішування тіста формується його структура, внаслідок розвитку фізико-хімічних, колоїдних і біохімічних процесів.
- ДокументОбґрунтування способу внесення концентратів тваринних білків до борошняної суміші у виробництві круп підвищеної харчової цінності(2016) Дугіна, К. В.; Шаніна, О. М.Метою дослідження було встановлення стійкості розчинів КТБ протягом заданого періоду для запобігання їх можливого розшарування перед замішуванням рецептурної суміші або під час зберігання.