Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Шаніна, О. М."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дослідження процесу клейстеризації крохмалю безглютенового тіста в присутності соргового борошна
    (2016) Мінченко, С. М.; Шаніна, О. М.
    Приготування тіста — одна з найважливіших операцій у технологічному процесі виробництва хліба від якої безпосередньо залежить якість кінцевого продукту. У період замішування тіста формується його структура, внаслідок розвитку фізико-хімічних, колоїдних і біохімічних процесів.
  • Документ
    Обґрунтування способу внесення концентратів тваринних білків до борошняної суміші у виробництві круп підвищеної харчової цінності
    (2016) Дугіна, К. В.; Шаніна, О. М.
    Метою дослідження було встановлення стійкості розчинів КТБ протягом заданого періоду для запобігання їх можливого розшарування перед замішуванням рецептурної суміші або під час зберігання.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок