Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Чуб, С. А."

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз фізіологічного стану дріжджів після активізації БАР неорганічного походження
    (2016) Чуб, С. А.; Мельник, І. В.
    При дослідженні пивного сусла виявлено, що використання БАР на етапі бродіння зменшує тривалість процесу головного бродіння та покращує фізіологічний стан дріжджів.
  • Документ
    Вплив пивних дріжджів на здоров'я людини
    (2014) Чуб, С. А.
    Пивнi дрiжджi - це корисний та натуральний продукт, який може доповнити харчування i нормалiзувати велику кi­лькiсть обмiнних процесiв у органiзмi людини.
  • Документ
    Вплив фізіологічного стану дріжджів на колоїдну стійкість пива
    (2017) Чуб, С. А.
    Колоїдна стійкість пива визначається хімічним складом сировини, яка використовується, а саме: солодом, несолодженими матеріалами, водою, хмелем. Науково обґрунтовані технологічні режими отримання сусла і пива, а також технологія фільтрування і стабілізації дозволяють підвищити колоїдну стійкість пива.
  • Документ
    Основні вимоги до якості солоду при виробництві пива світлих сортів
    (2017) Чуб, С. А.
    В даній роботі розглядаються основні вимоги до якості солоду при виробництві пива світлих сортів.
  • Документ
    Оцінка якості пива профільним методом
    (2017) Чуб, С. А.; Гнатовська, Д. О.; Мельник, І. В.
    Глибокий аналіз якості пива за органолептичними показниками дозволив провести профільний метод аналізу. Його суть полягає в поділі відчуттів на окремі складові та органолептичній оцінці їх інтенсивності.
  • Документ
    Порівняльний аналіз фізіологічного стану дріжджів з використанням БАР протягом головного бродіння пива
    (2016) Мельник, І. В.; Чуб, С. А.
    Мета даного дослідження — підвищення активності пивоварних сухих дріжджів шляхом використання біологічно активних речовин неорганічного походження для покращення фізіологічного стану дріжджів, збільшення коефіцієнту їх приросту, інтенсифікації процесу головного бродіння і покращення органолептичного профілю пива.
  • Документ
    Роль дріжджів у виробництві різних груп харчових продуктів
    (2015) Чуб, С. А.
    Дрiжджi були першими мiкроорганiзмами, якi людство почало використовувати для задоволення своїх потреб. Основною властивiстю дрiжджiв, яка завжди приваблю­вала людину - це здатнiсть до утворення доволi великої кiлькостi спирту з цукру.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок