Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Черній Валентина"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Оцінка і підвищення інвестиційної привабливості підприємств борошномельної галузі
    (ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2024) Черній Валентина
    КРМ містить 116 сторінок, 49 таблиць, 8 рисунків, список використаних джерел з 42 найменування, 16 додатків. Метою дослідження є оцінка інвестиційної привабливості борошномельної галузі та визначення напрямів підвищення інвестиційної привабливості підприємств борошномельної галузі України. Завдання роботи: визначити сутність та методичні засади інвестиційної привабливості підприємств галузі; проаналізувати стан та перспективи борошномельної галузі України на сучасному етапі; провести діагностику внутрішнього та зовнішнього стану борошномельних підприємств на основі техніко-економічних показників за 2 роки; обґрунтувати напрями підвищення інвестиційної привабливості борошномельних підприємств в сучасних умовах; запропонувати практичні заходи щодо підвищення інвестиційної привабливості борошномельних підприємств. Об’єктом дослідження є оцінка стану інвестиційної привабливості підприємств борошномельної галузі в період воєнного стану. Предметом дослідження є аналіз фінансового стану окремих підприємств борошномельної галузі та визначення напрямів залучення додаткових інвестиції для їх розвитку. Одержані результати, що апробовані у вигляді тез доповідей на науковому колоквіумі кафедри економіки промисловості ОНТУ «Стратегічні аспекти сталого та інклюзивного розвитку економіки України: від теорії до практики» (19 вересня 2024 року), можуть бути використані на борошномельних підприємствах як заходи щодо вдосконалення їх роботи.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок