Перегляд за Автор "Чернєв Данило"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка товарно-ринкової стратегії в сегменті «снекова продукція» ТОВ «Сільпо Фуд»(ОНТУ, кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі, 2023) Чернєв ДанилоУ кваліфікаційній роботі розглянуті питання розробки товарно-ринкової стратегії в сегменті «снекова продукція» ТОВ «Сільпо Фуд». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків та пропозицій, списку використаних джерел. Метою кваліфікаційної роботи є аналіз та розробка товарно-ринкової стратегії ТОВ «Сільпо-Фуд» щодо покращення асортиментної політики в сегменті снекової продукції. Об'єктом дослідження даної кваліфікаційної роботи є діяльність ТОВ «Сільпо-Фуд» та асортимент снекової продукції, який реалізуються в роздрібній торговельній мережі. Предметом дослідження є комплекс науково-теоретичних та прикладних аспектів розробки товарно-ринкової стратегії щодо покращення асортиментної політики снекової продукції ТОВ «Сільпо-Фуд». Для проведення аналізу дослідження номенклатури та асортименту ТОВ «Сільпо-Фуд» в сегменті «снекова продукція» та розробки стратегічних рішень були використані метод PESTEL-аналізу для впливу зовнішніх факторів на підприємство, метод побудови життєвого циклу товарного асортименту, АВС-XYZ-аналіз, матриця McKinsey/GE, матриця «товар-ринки» за І. Ансоффом для розробки стратегії підприємства. Загальний обсяг роботи складає 85 сторінок, з них 73 сторінки основного тексту. Робота містить 17 рисунків, 27 таблиць, список використаних джерел складається з 70 джерел.
- ДокументУдосконалення системи стимулювання збуту у сегменті «снекова продукція» ТОВ «Сільпо Фуд»(ОНТУ, кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі, 2024) Чернєв ДанилоМагістерська робота на тему «Удосконалення системи стимулювання збуту у сегменті «снекова продукція» ТОВ «Сільпо Фуд» складається зі вступу, трьох розділів, висновків та пропозицій, списку використаних джерел. Загальний обсяг роботи становить 74 сторінки, з них 65 сторінок основного тексту, 17 рисунків, 18 таблиць, список використаних джерел, який складається з 43 найменувань. Метою даної кваліфікаційної роботи є удосконалення системи стимулювання збуту у сегменті «снекова продукція» ТОВ «Сільпо Фуд». Об’єктом є система стимулювання збуту у сегменті «снекова продук-ція», що реалізується в роздрібній торговельній мережі. Предметом дослідження є комплекс науково-теоретичних та прикладних аспектів вдосконалення системи стимулювання збуту у сегменті «снекова про-дукція» ТОВ «Сільпо Фуд». Методи наукових досліджень: SWOT-аналіз внутрішнього та зовнішнього середовища для розробки стратегічних рішень; комплекс маркетингу 4P (Product, Price, Place, Promotion) для побудови ефективної маркетингової стратегії стимулювання збуту. Наукова новизна. Відповідно до мети і завдань у даній роботі містяться науково обґрунтовані рекомендації щодо удосконалення системи стимулювання збуту в сегменті «снекова продукція» ТОВ «Сільпо Фуд». Практична значущість отриманих результатів полягає в удосконаленні системи стимулювання збуту снекової продукції у роздрібній торгівлі для збільшення обсягу продажів за рахунок залучення нових споживачів та утримання існуючих клієнтів, оптимізації витрат на маркетингову діяльність і забезпечення ефективного використання бюджету, що позитивно вплине на рентабельність збуту. Ключові слова: стимулювання збуту, роздрібна торгівля, снекова продукція, чинники мерчандайзингу, SWOT-аналіз стимулювання збуту, комплекс маркетингу 4Р.