Перегляд за Автор "Чекмарьова Марія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВиробничий потенціал ЗАТ "Житомирські ласощі" та ефективність його використання(ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2025) Чекмарьова МаріяМета роботи - визначити методичні підходи до оцінки та розробка шляхів підвищення ефективності використання виробничого потенціалу підприємства. В роботі уточнено сутність поняття виробничого потенціалу підприємства, розглянуто показники, методичні підходи до його оцінки; проаналізовано зовнішнє та внутрішнє середовище ЗАТ ""Житомирські ласощі"", оцінено рівень використання його виробничого потенціалу на основі інтегального показника; розроблено проєкт і дана його економічна оцінка щодо підвищення рівня ефективності використання виробничого потеціалу підприємства. За результатами виконаної роботи сформульовані аналітичні висновки і дано практичні рекомедації щодо підвищення виробничого потенціалу досліджуваного підприємства. "