Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "ЧЕКАЛ, ДМИТРО"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Формування логістичної стратегії підприємств ресторанного бізнесу
    (ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) ЧЕКАЛ, ДМИТРО
    Кваліфікаційна робота магістра на здобуття кваліфікації «магістр» зі спеціальності 073 «Менеджмент». Одеська національна академія харчових технологій, ММіЛ, кафедра менеджменту і логістики, Одеса, 2021. У кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто питання необхідності формування логістичної стратегії у закладах громадського харчування. У вступі обґрунтовано актуальність теми магістерської роботи, розкрито зв’язок роботи з науковими темами, сформульовано мету та завдання дослідження, визнано об’єкт, предмет і методичну базу дослідження, висвітлено наукову новизну та практичне значення одержаних результатів. У першому розділі «Теоретико-методичне підґрунтя формування логістичної стратегії підприємства» досліджено теоретичні основи сучасного менеджменту, логістичні процеси та логістичні потоки у закладах ресторанного господарства. Проведено аналіз впливу ролі логістичного сервісу та інформації на бізнес-процеси ресторану. У другому розділі «Аналіз діяльності та ринку закладів ресторанного господарства» проаналізовано ринок громадського харчування, встановлено хто є цільовою аудиторією. Розглянуто правила.кашрута та уподобання відвідувачів за видами національних кухонь. Проведено аналіз фінансово-економічної та господарської діяльності закладів. У третьому розділі «Рекомендації щодо формування логістичної стратегії підприємств ресторанного бізнесу» проведено аналіз можливості розвитку ресторану із урахуванням реалій сьогодення. Запропоновано розширення збутової діяльності за рахунок відкриття торговельного павільона для реалізації нового асортименту їжі на винос. За результатами кваліфікаційної роботи магістра здійснено теоретичне узагальнення і запропоновано вирішення важливого наукового завдання щодо формування логістичної стратегії у сфері збутової діяльності для ресторану.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок