Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Цюндик, О. Г."

Зараз показуємо 1 - 12 з 12
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    106174 Спосіб виробництва кормової добавки
    (2016) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.
    1. Спосіб виробництва кормової добавки, що включає подрібнення зернової сировини, змішування подрібненої зернової сировини з високовологими відходами та екструдування отриманої суміші, який відрізняється тим, що зерно ячменю кількістю 88-92 мас. % і яблучні вичавки кількістю 8-12 мас. % подрібнюють окремо до розміру часток 2-3 мм, подрібнене зерно ячменю розділяють на дві частини і готують попередню суміш шляхом змішування першої частини подрібненого зерна ячменю з яблучними вичавками при масовому співвідношенні 1:1 протягом 160-200 с до утворення гомогенної маси, після цього готують основну суміш шляхом змішування другої частини подрібненого зерна ячменю з попередньою сумішшю, приготовлену таким чином основну суміш екструдують, отриманий екструдат охолоджують до температури, яка не перевищує температуру навколишнього середовища більше ніж на 10 °C. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що охолоджений екструдат подрібнюють до розміру часток 2-3 мм.
  • Документ
    Використання екструдованої кормової добавки в годівлі коней
    (2017) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.
    Екструдовану кормову добавку можна додавати до основного раціону коней або замінювати частину раціону, це покращить смак кормової суміші, підвищить апетит та стимулює травлення коней.
  • Документ
    Використання нуту як джерела рослинного білку в годівлі сільськогосподарських тварин і птиці
    (2021) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.
  • Документ
    Макуха насіння гарбуза у годівлі сільськогосподарських тварин і птиці
    (2020) Фігурська, Л. В.; Цюндик, О. Г.
    Сьогодні у годівлі тварин використовують нетрадиційні кормові продукти, до яких відноситься і гарбузова макуха. Розглянуто гарбузову макуху як високобілковий кормовий продукт, приведено її хімічний склад та надано рекомендіції по її використанню.
  • Документ
    Переваги модульних комбікормових заводів
    (2020) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.
    Модульний принцип побудови комбікормових заводів останнім часом активно розвивається. Важливою умовою такого принципу є короткий термін проектування підприємства та короткий строк окупності.
  • Документ
    Перспективи використання відходів очищення картоплі в годівлі сільськогосподарських тварин
    (2019) Лапінська, А. П.; Цюндик, О. Г.
    Виробництво картоплі – важлива складова агропромислового комплексу України, що формує сучасну спеціалізацію рослинництва. Картопля стоїть на п’ятому місці за значенням після пшениці, кукурудзи, рису та ячменю як джерело калорій. У світі майже половину виробництва картоплі використовують в їжу, близько 35 % – на корм худобі і 10% використовують як посадковий матеріал.
  • Документ
    Перспективи використання морквяних вичавок в годівлі коней
    (2018) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.
    В раціонах коней все частіше використовують натуральні кормові добавки, в склад яких сходять побічні продукти рослинного походження, в тому числі морквяні вичавки.
  • Документ
    Перспективи розвитку і стан виробництва комбікормів для овець
    (2023) Цюндик, О. Г.; Чернега, І. С.
    Розглянуто пітання введення комбікормів у раціон овець як практичний та ефективний спосіб задоволення потреб тварин у годівлі, перспективи і стан виробництва комбікормів для даного виду тварин.
  • Документ
    Ремонтний молодняк свиней, як фундамент для прибутковості свинарства
    (2022) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.
  • Документ
    Сучаснi технології виробництва безпечних комбікормів
    (2021) Фiгурська, Л. В.; Цюндик, О. Г.
  • Документ
    Удосконалення технології виробництва комбікормів для коней
    (ОНАХТ, 2016) Цюндик, О. Г.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02 - технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів і комбікормів, олійних і луб’яних культур. Дисертаційну роботу присвячено удосконаленню технології виробництва ком бікормів-концентратів для коней. Теоретично і експериментально обґрунтовано новий спосіб виробництва кормової добавки для коней та включення її до складу комбікормів-концентратів з метою зменшення вартості рецептів комбікормів. Розроблено рецепти комбікормів-концентратів для тренованих і спортивних коней з урахуванням потреби тварин у поживних та біологічно активних речовинах. Розроблено схему технологічного процесу та технічні умови виробництва екструдованої кормової добавки, а також технологічну схему та технічні умови виробництва комбікормів-концентратів для тренованих і спортивних коней. Впровадження розробленої технології виробництва комбікормів-концентратів для тренованих і спортивних коней доцільне та ефективне, що було підтверджено промисловою апробацією на базі комбікормового заводу ТОВ «Агротрейд-Юг» та зоотехнічним експериментом в промислових умовах на базі філії «Одеський іподром» ДП «Конярство України».
  • Документ
    Хімічний склад кормової добавки для коней
    (2016) Єгоров, Б. В.; Цюндик, О. Г.
    Мета дослідження полягала в обґрунтуванні можливості виготовлення екструдованої кормової добавки для коней із суміші зерна ячменю і яблучних вичавок.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок