Перегляд за Автор "Хомічак, Л. М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПідвищення ефективності видалення домішок транспортерно-мийних вод цукробурякового виробництва(2012) Рель, Г. В.; Резніченко, Ю. М.; Хомічак, Л. М.Раціональне використання води в цукробуряковому виробництві, зниження витрат свіжої води та зменшення кількості стічних вод є актуальною проблемою для цукрової галузі України, оскільки її вирішення дозволить не тільки знизити витрати води у виробництві цукру, але й поліпшити екологічний стан в Україні.
- ДокументПідготовка води для виробництва пива(2014) Павленко, Н. М.; Долгошеєва, Ю. А.; Хомічак, Л. М.; Прибильський, В. Л.; Олійник, С. І.Для виробництва пива, разом з хмелем і солодом, вода є тією складовою, що безпосередньо впливає на технологічний процес, смак і якість готової продукції.