Перегляд за Автор "Хомка Юрій"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка технології переробки жировмісної фази стоків рибопереробних підприємств в кормову добавку(ОНТУ, кафедра екології, води та природоохоронних технологій, 2024) Хомка ЮрійРозрахунково-пояснювальна записка до випускної кваліфікаційної роботи: стор. – 80, рис. – 10, табл. – 12, формули – 13, література – 56. Тема: Розробка технології переробки жировмісної фази стоків рибопереробних підприємств в кормову добавку. Об'єкт дослідження: жирова фаза стоків рибопереробних підприємств. Предмет дослідження: біоконверсії жирової складової відходів рибопереробки у білкову кормову добавку. Мета досліджень: розробити технологічні основи біоконверсії жирової складової стоків рибопереробки у білкову кормову добавку. Кваліфікаційна робота магістра складається з таких розділів: Розділ 1. Дана характеристика жировмісних відходів рибопереробних підприємств; наведено огляд технологій переробки жировмісних відходів рибопереробних підприємств; охарактеризовано мікробні білкові кормові добавоки; розглянуто використання жирових відходів рибопереробки як сировини для отримання біомаси кормового призначення. Розділ 2. Розглянуті методики та умови проведення досліджень. Визначені об’єкти, охарактеризовані методи дослідження. Розділ 3. Досліджено властивості бактеріального та грибного ізоляту. Досліджено умови біоконверсії жировмісної фази стоків рибопереробки з використанням виділеного штаму гриба Geotrichum sp. Розроблено технологічну схему біоконверсії жировмісної фази стоків рибопереробних підприємств у дріжджову біомасу кормового призначення. Розділ 4. Охарактеризовано заходи щодо охорони праці в лабораторіях мікробіологічного профілю. Розділ 5. Розраховано потрібну кількості первинних засобів пожежегасіння та потрібний запас води при виникненні пожежі в лабораторному корпусі.