Перегляд за Автор "Хмельниченко, Д. О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ36680 Спосіб автоматичного керування процесом варіння ковбас у термокамері(2008) Трішин, Ф. А.; Хмельниченко, Д. О.Спосіб автоматичного керування процесом варіння ковбас у термокамері, який передбачає вимірювання і підтримку температури повітря на заданому значенні шляхом зміни ступеня нагріву ТЕНів, вимірювання і підтримку відносної вологості повітря на заданому значенні шляхом зміни витрати води на зволоження, який відрізняється тим, що здійснюють автономність контурів регулювання температури і відносної вологості, підтримку регульованих змінних - температури і відносної вологості повітря - в межах, заданих технологічним регламентом.