Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Хмелева Єва"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка інноваційної концепції ресторану-їдальні при оздоровчо-рекреаційному комплексі «Хаджидер» нового покоління в с. Хаджидер Б.-Дністровського р-ну Одеської області
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2022) Хмелева Єва
    Метою кваліфікаційної роботи є впровадження роботи ресторану-їдальні при оздоровчо-рекреаційному комплексі «Хаджижер»в с. Хаджидер Б.-Дністровського р-ну Одеської області Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні проблеми сучасного ресторанного бізнесу в Україні та півдня Одеської області, задачі та перспективи розвитку, обгрунтовано актуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції ресторану-їдальні, який буде пропонувати оздоровче меню та унікальні додаткові послуги; - другого розділу, де наведено результати наукових досліджень, що були спрямовані на оцінку попиту на послуги проектованого закладу; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, в якому описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності ресторану, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок