Перегляд за Автор "Федосова, К. С."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМоніторінг гастрономічного бренду Одеси(2020) Харенко, Д. О.; Федосова, К. С.В даному дослідженні розроблено підходи до визначення специфіки формування гастрономічних брендів різних типів територій, а саме мультикультурних міст на прикладі міста Одеса (Україна). Визнаючи важливість туристського гастрономічного бренду, автори зробили спробу розробити пропозиції щодо посилення туристичної атрактивності Одеси як приклад мультикультурного міста, великого культурного центру, який володіє багатою історією та традиціями.
- ДокументРозробка технології консервування водяного горіха(ОНАХТ, 2005) Федосова, К. С.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 - технологія консервованих продуктів. Дисертація присвячена розробці технології консервування водяного горіха Trapa Natans L. Комплексно вивчені фізико-хімічні і біохімічні властивості водяного горіха. Показано, що він має високу харчову цінність і не містить шкідливих речовин. Детально вивчені клейстеризація і ретроградація крохмалю водяного горіха. Встановлено, що він має високу температуру і великий діапазон клейстеризації, що сприятливо впливає на режим стерилізації. Для визначення температури клейстеризації застосовано новий метод лазерної візуалізації. За значенням синього числа встановлено, що в крохмалі водяного горіха міститься в 4 рази більше амілопектину, ніж амілози. Діелектричні вимірювання показали, що водяний горіх має іонну провідність, на яку суттєво впливає наявність зв'язаної води. Дослідження спектрів ядер і крохмалю водяного горіха показали, що за структурою внутрішніх зв'язків він схожий до інших рослинних крохмалів. Для підвищення крихкості шкаралупи і поліпшення умов розколювання водяного горіха розроблено, науково обгрунтовано та запатентовано новий метод очищення із зануренням у рідкий азот і наступним механічним розколюванням. З порівняння теоретичних і експериментальних даних виведена робоча формула для розрахунків необхідного часу замочування. Розроблено технологію виготовлення двох видів консервів на основі водяного горіха, апробація яких дала позитивний результат, а техніко-економічні розрахунки підтвердили, що використання водяного горіха, як нового виду сировини для харчової і консервної промисловості, є доцільним і економічно вигідним.
- ДокументСучасні інформаційні технології у готельному і ресторанному бізнесі(2010) Федосова, К. С.; Тележенко, Л. М.У монографії розглянуті актуальні питання впровадження сучасних інформаційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного профілю. Розглянуті особливості автоматизації готелів і ресторанів, проаналізовані наявні в даний час системи автоматизації і бронювання. Книга призначена для фахівців, що працюють в області готельного і ресторанного бізнесу, управляючих готелями і ресторанами, власників цих закладів. Вона може бути корисна аспірантам і студентам, що спеціалізуються в області туризму, готельного і ресторанного бізнесу.
- ДокументУправління репутацією ресторану on-line(2017) Федосова, К. С.; Сорокіна, Н. С.Управління репутацією – це методика виявлення факторів, що впливають на репутацію бізнесу або приватної особи. Спочатку термін стосувався сфери зв'язків з громадськістю, але з розвитком комп'ютерних технологій, інтернет і соціальних медіа зробив його в більшості випадків залежним від результатів пошукової видачі та сайті в з відгуками користувачів.