Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Федорченко, Олександра"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт кафе-спортивного з фіто-баром у м. Одеса з впровадженням напою імуномоделюючої дії
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2022) Федорченко, Олександра
    Кваліфікаційна магістерська робота, метою якого є проєкт кафе-спортивного з фіто-баром у м. Одеса з впровадженням напою імуномоделюючої дії складається з таких розділів: Вступ, в якому розглянуто основні задачі та напрями розвитку ресторанної галузі, мету даного проекту. Аналіз регіонального ринку послуг підприємств харчування заданого регіону і вибір типу підприємства харчування в даному місті. Він містить теоретичне обґрунтування і дослідування регіонального ринку продукції і послуг підприємств харчування, загальну характеристику об`єму попиту і можливостей ринку, вплив конкуренції та інших факторів, визначення можливих типів підприємств, необхідних у даному регіоні. Науковий розділ Темою роботи є розробка напою імуномоделюючої дії. Метою роботи є розробка напою імуномоделюючої дії та впровадження його у кафе-спортивне. Технологічний розділ включає розробку виробничої програми підприємства і цехів, розробку схем виробничого процесу підприємства, обґрунтування складу приміщень, проектування складського господарства, заготівельного та доготівельних цехів, торгових, адміністративно-побутових та допоміжних приміщень, розрахунок обладнання. Представлені організація виробництва, контроль якості продукції, організація обслуговування, санітарно-гігієнічне забезпечення, рекламне забезпечення діяльності та об`ємно-планувальне рішення підприємства. Інженерно-будівельний розділ містить опис генерального плану, конструктивні характеристики і інженерні системи будівлі, пропозиції що до дизайну будівлі. Науковий розділ містить частини: літературно-патентний пошук, об'єкти і методика дослідження, експерементальну частину. Мета і завдання дослідження. Метою роботи є проєкт кафе-спортивного з фіто-баром у м. Одеса з впровадженням напою імуномоделюючої дії. Актуальність роботи. Київський район вважається одним із найсучасніших в Одесі. У районі розташовані навчальні та медичні заклади, бібліотеки, санаторії, готелі, пансіонати, адміністративні будівлі та торговельні центри (супермаркети). Основну частину району становить житлова забудова, проте є і промислові будівлі; район забудований типовими 9-16 поверховими будинками, меншою мірою 5-поверховими хрущовками, більшу частину району становить індивідуальна житлова забудова з малоповерховими будовами. В районі активно ведеться будівництво житлових і комерційних будівель висотністю до 25 поверхів. Чисельність населення Київського району становить — 256,58 тис. осіб. Київський р-н сьогодні активно розвивається, щільність житлових збільшується, і відповідно росте кількість населення, що викликає необхідність у будівництві нових закладів ресторанного господарства. В районі проживає багато молоді, які бажають провести час у концептуальних закладах. Тому ми вважаємо що їх зацікавит новий заклад - кафе-спортивне з фіто-баром. Будівництво нового кафе-спортивного з фіто-баром передбачається у Київському р-ні м. Одеси на вул. Толбухіна біля ТРЦ «Мегадом», це люде місце й ми не сумніваємося, що такий концептуальний заклад буде мати гостей не тільки з числа відвідувачів та персоналу ТРЦ «Мегадом», а й мешканців та гостей міста, також цікаве й спеціалізоване меню кафе приверне увагу спортсменів та людей, які ведуть здоровий спосіб життя та намагаються харчуватися раціонально, і наш заклад матиме постійних клієнтів. Наукова новизна роботи. Метою роботи є розробка напою імуномоделюючої дії, підвищеної харчової цінності, який би справляв імуномоделюючу дію, завдяки високому вмісту біологічно-активних речовин, в т. ч. вітамінів та есенціальних мінеральних речовин. Наукові дослідження велись у напрямку розробки нового напою імуномоделюючої дії – Смузі з фейхоа та медом. У розроблену нами рецептуру смузі входять тільки натуральні інгредієнти: фейхоа, молоко, мед. Ці продукти поєднуються і доповнюють один одного за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Тим більше молоко традиційно використовується в якості транспорту йоду в організм людини, а мед значно збільшує стійкість вітаміну С, за рахунок зменшення швидкості його окислення. Була розрахована хімічна та енергетична цінність смузі з фейхоа. Практична значимість одержаних результатів полягає в розробці нового напою імуностимулюючої дії. Таким чином, впровадження даного продукту - напою Смузі з фейхоа та медом в заклади ресторанного господарства, а саме у виробництво й меню кафе спортивного дає можливість розширити асортимент напоїв для вирішення проблеми підвищення імунітету у населення України.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок