Перегляд за Автор "Файєр Юлія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка інноваційної концепції розвитку готелю при оздоровчо-рекреаційному комплексі «Хаджидер» нового покоління в с. Хаджидер Б.-Дністровського району Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2022) Файєр ЮліяКваліфікаційна робота складається з таких розділів: Вступу, в якому розглянуто основні проблеми, задачі та напрямки роз-витку підприємств готельно-ресторанного господарства в даному регіоні, обґрунтовано актуальність мети даної роботи. Першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства в обраному регіоні, оцінку природно-рекреаційних ресурсів, а саме послуг проживання, харчування, організації активного, пасивного відпочинку, оздоровлення, відновлення сил, екскурсій тощо. Обґрунтовано необхідність покращення якості послуг з проживання, доцільність розширення послуг по організації відпочинку, будівництва готелю, впровадження послу спортивно-оздоровчого спрямування та SPA і Wellness напрямку за рахунок використання високого природно-кліматичного бальнеологічного потенціалу, наближеності до моря. Все це дозволить забезпечити конкурентоспроможність і прибутковість готельно-ресторанного підп-риємства. Другого розділу, де наведено результати експериментальних досліджень з якості фіто-чаїв, їх включення в барну карту і впровадження роботи фіто-бару при проектованому спортивно-оздоровчому центрі. Третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки готелю, підібрано необхідне обладнання, меблі та оснащення номерів підвищеної комфортності, а також інвентарю та інших засобів у проектованому фітнес-центрі, впровадження меню здорової кухні і чайної карти фіто-бару. Наведено також опис інженерно-експлуатаційних та інших служб.Наведено заходи, які передбачено по санітарно-гігієнічномузабезпеченню на підприємстві. Четвертого розділу, де описано основні та додаткові послуги готельно-ресторанного комплексу при спортивно-оздоровчому центрі, основні підходи по організаціїйого роботи, працюючі служби та структуру управління. П'ятого будівельного розділу, де описано генеральний план підприємства, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства. Проведено аналіз потенційнонебезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці, захисту працюючих від ураження електричним струмом, а також протипожежні заходи. Шостого розділу,щоміститьрозрахунокпоказниківфінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності комплексного готельно-ресторанного підприємства з спортивно-оздоровчим комплексом, що надає SPA і Wellness послуги, проектованих показників прибутку і терміну окупності інвестиційних витрат на розширення закладу, запропоновані в дипломному проекті.