Перегляд за Автор "Устенко, А. Є."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗміна якісних характеристик кукурудзи при зберіганні в анаеробних умовах(2017) Устенко, А. Є.Робота була спрямована на дослідження зміни технологічних, хімічних та мікробіологічних властивостей зерна кукурудзи при його зберіганні в анаеробних умовах, є актуальною в першу чергу, завдяки спробі пошуку альтернативної технології зберігання вологого зерна кукурудзи, без необхідності його сушки.
- ДокументКорисність сухих сніданків(2016) Коренман, М. І.; Устенко, А. Є.У сучасному свiтi cyxi снiданки користуються величезною популярнiстю, як серед дiтей, так i серед дорослих. Для багатьох вони стали звичною ранковою їжею, оскiльки смачнi i не вимагають великих витрат часу на приготування.
- ДокументОбґрунтування бізнес-ідеї створення власної справи з послуг гостинності(2018) Мардар, М. Р.; Устенко, А. Є.Поява підприємницької ідеї та її подальше втілення вимагає враховувати певні обмеження, оцінювати ринкову кон'юнктуру, вивіряти можливості створюваного підприємства. Передумовою втілення ідеї зі створення власного бізнесу є моделювання майбутньої ситуації.
- ДокументТенденції сучасного ринку косметичних продуктів(2018) Устенко, А. Є.Сьогодні косметичний догляд є не предметом розкоші, а повсякденною необхідністю для цивілізованого життя, томущо людині будь-якого віку властиве бажання бути охайною і гарно виглядати. Кожен щоденно користується тими чи іншими косметичними засобами, що виконують гігієнічні, профілактичні та естетичні функції.