Перегляд за Автор "Тінтлов Костянтин"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології білих вин ТМ «Вілла Тінта» за допомогою методів сенсорного аналізу(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2025) Тінтлов КостянтинАктуальність роботи: Актуальність дослідження обумовлена необхідністю впровадження сучасних методик сенсорного контролю у виробництво білих вин на вітчизняних підприємствах, зокрема на прикладі ТМ «Вілла Тінта», що активно розвиває виробництво білих вин високої якості. Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології виробництва білих вин ТМ «Вілла Тінта». Структура роботи: Вступ, Розділ 1 Огляд літератури. 1.1 Історія та сучасний стан просування українських вин в Україні та світі. 1.2. Аналіз ситуації на ринку білих вин. 1.3. Огляд нормативної документації, щодо виробництва білих вин. 1.4. Аналіз технології та технологічного обладнання білих вин. Розділ 2 Методологія, матеріали та методи досліджень. Розділ 3 Результати досліджень. 3.1. Аналіз строків дозрівання винограду з 2019-2024рр. 3.2. Комплексний аналіз білих столових вин. 3.3. Сенсорний аналіз білих вин 2024р. Розділ 4 Удосконалення технології. Розділ 5 Охорона праці. Розділ 6 Економічна частина, Висновки та пропозиції