Перегляд за Автор "Тутовова Вікторія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології виробництві слабосолоної продукції шляхом використання функціональних домішок(ОНТУ, кафедра технології м’яса, риби та морепродуктів, 2024) Тутовова ВікторіяВипускна робота містить дослідження, спрямовані на удосконалення технологіїї слабосолоної продукції шляхом розробки способу посолу кільки чорноморської, який дозволив би знизити масову частку хлориду натрію у готовій продукції. Розроблено технологічну схему, рецептуру функціональної посольної суміші, проведені необхідні технологічні та економічні розробки. КРМ складається з розрахунково-пояснювальної записки на 110 арк.: реферат, вступ, 4 розділі, додатки, та графічної частини 4 аркуши. У роботі 32 таблиці, 16 рисунків, перелік використаних джерел 46.