Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Тутовова Вікторія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології виробництві слабосолоної продукції шляхом використання функціональних домішок
    (ОНТУ, кафедра технології м’яса, риби та морепродуктів, 2024) Тутовова Вікторія
    Випускна робота містить дослідження, спрямовані на удосконалення технологіїї слабосолоної продукції шляхом розробки способу посолу кільки чорноморської, який дозволив би знизити масову частку хлориду натрію у готовій продукції. Розроблено технологічну схему, рецептуру функціональної посольної суміші, проведені необхідні технологічні та економічні розробки. КРМ складається з розрахунково-пояснювальної записки на 110 арк.: реферат, вступ, 4 розділі, додатки, та графічної частини 4 аркуши. У роботі 32 таблиці, 16 рисунків, перелік використаних джерел 46.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок