Перегляд за Автор "Турпурова, Т. М."
Зараз показуємо 1 - 16 з 16
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ138937 Кормова добавка(2019) Єгоров, Б. В.; Турпурова, Т. М.В основу корисної моделі поставлена задача створити удосконалену кормову добавку, в якій, шляхом введення мінерального компонента та заміни протеїновмісного компонента, забезпечити підвищення кормової та енергетичної цінності.
- ДокументБіохімічні компоненти в розробці сучасних раціонів молодняка сільськогосподарської птиці(2022) Єгоров, Б. В.; Левицький, А. П.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.Результати дослідження поживної цінності повнораціонного комбікорму для молодняка сільськогосподарської птиці з використанням лимонної кислоти, свідчать про його високу біологічну ефективність.
- ДокументВизначення якості високобілкової кормової добавки(2022) Єгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.
- ДокументВикористання біотехнологічних методів для виробництва високоякісних комбікормів(2018) Єгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.Мета роботи - підвищення кормової і поживної цінності зернової сировини для виробництва високоякісних комбікормів.
- ДокументВикористання біотехнології при виробництві комбікормів(2018) Єгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.Враховуючи загострення білкової проблеми актуальною задачею комбікормової промисловості сьогодні є пошук способів підвищення кормової цінності зернової сировини.
- ДокументВикористання лимонної кислоти в годівлі дійних корів(2021) Єгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.
- ДокументВикористання органічних кислот в годівлі сільськогосподарської птиці(2019) Турпурова, Т. М.У годівлі птиці найважливішим моментом є оптимізація мінерального споживання, насамперед кальцієвого. Мета роботи - дослідження впливу лимонної кислоти на засвоювання кальцію. Розроблено екструдовану мінеральну добавку, до складу якої входить 1 та 3% лимонної кислоти. Загальну поживну цінність отриманих добавок визначали за допомогою біологічної оцінки, а саме проведено експеримент in vivo на лабораторних тваринах. Продуктивну дію добавок оцінювали за приростам маси щурів лінії Вістар, результати яких показали, що при збільшенні введення лимонної кислоти до складу екструдованої мінеральної добавки збільшується середній приріст маси щурів, що свідчить про краще засвоєння кальцію. Крім цього, лимонна кислота виступає в якості смакової добавки.
- ДокументВплив теплової обробки на активність кормових дріжджів(2020) Єгоров, Б. В.; Макаринська, А. В.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.В даній роботі було досліджено як впливає температура на активність кормових дріжджів при гранулюванні розсипного комбікорму.
- ДокументЗначення науково–дослідної роботи при підготовці висококваліфікованих фахівців(2017) Макаринська, А. В.; Турпурова, Т. М.Необхідність проведення науково-дослідної діяльності студентів в системі підготовки висококваліфікованих фахівців є завданням сучасного періоду розвитку ВНЗ, щоб випускати фахівців, конкурентоспроможних на ринку праці, які вміло будуть вирішувати найрізноманітніші виробничі ситуації.
- ДокументКонтроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь)(2013) Єгоров, Б. В.; Кочетова, А. О.; Величко, Т. О.; Хоренжий, Н. В.; Сусло, В. В.; Ісламов, В. А.; Турпурова, Т. М.У підручнику наведено основні положення організації технохімічного та технологічного контролю комбікормових виробництв, характеристика та вимоги до приймання, розміщення, зберігання і контролю сировини та готової продукції, рецепти комбікормів та методи їх розрахунку, основні принципи організації контролю технологічного процесу та управління якістю, ветеринарно-санітарного контролю, що забезпечує не тільки високу продуктивність тварин і птиці, а також можливість виробництва «здорової» тваринницької продукції для людства, методи боротьби із мікотоксинами. Сформульовані основні положення з організації кількісно-якісного обліку сировини і готової продукції. Для студентів вищих навчальних закладів напряму «Харчова технологія та інженерія» за програмами бакалаврів і спеціальності «Технологія зберігання та переробки зерна» за програмами спеціалістів і магістрів, а також для фахівців цехів та заводів з виробництва комбікормової продукції.
- ДокументОрганізація науково-дослідної роботи студентів – важливий чинник набуття професійних компетенцій(2018) Турпурова, Т. М.Сучасна система навчально-наукової діяльності спрямована на виховання наукової культури, індивідуалізацію студентів, формування професійної етики. Саме система науково-дослідної роботи студентів є складовою частиною професійної підготовки.
- ДокументРастительный гороховый концентрат – альтернатива дорогим источникам белка животного происхождения(2019) Макаринская, А. В.; Турпурова, Т. М.Использование белковых концентратов и изолятов при производстве комбикормовой продукции является очень перспективным направлением. С целью удешевления стоимости и повышения продуктивного действия комбикормов для сельскохозяйственных и домашних животных, предлагается замена рыбной муки в рецептах для молодняка свиней на растительный гороховый концентрат, а также производство комбикормов в экструдированном виде.
- ДокументРоль студентського самоврядування в розвитку дистанційної освіти(2022) Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.; Бондарчук, Д. О.
- ДокументУдосконалення енергозберігаючої технології виробництва комбікормів для сільськогосподарських тварин(2017) Єгоров, Б. В.; Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.Вирішення проблем повноцінної годівлі тварин та птиці безперервно пов’язано з розробленням новітніх технологій та обладнання для виробництва високоякісних комбікормів.
- ДокументФактори, які впливають на якість сільськогосподарської продукції(2013) Турпурова, Т. М.Світове виробництво харчових курячих яєць і м'яса птиці забезпечує більше 30 % потреби населення в натуральних продуктах харчування тваринного походження. Повноцінний білок, оптимальний жирно-кислотний, вітамінний і мінеральний склад курячих яєць сприяють постійному нарощуванню їх виробництва та споживання.
- ДокументФормування творчої особистості майбутніх фахівців(2017) Кананихіна, О. М.; Турпурова, Т. М.На теперішній час у вищих навчальних закладах створені всі належні умови для підготовки та виховання майбутніх конкурентоспроможних фахівців. Формування творчої особистості майбутнього фахівця передбачає поєднання в єдине ціле освіти, навчання, виховання, навчальної, науково-дослідної і виховної роботи.