Перегляд за Автор "Тупікова, І. О."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКомбіновані молочно-рослинні біфідопродукти зі збалансованим хімічним складом для здорового харчування(2017) Ткаченко, Н. А.; Кручек, О. А.; Ізбаш, Є. О.; Тупікова, І. О.; Копійко, А. В.; Рамазашвілі, Г. Р.Проведенням комплексних досліджень стала розробка технологій та чотирьох рецептур комбінованих біфідовмісних молочно—рисових йогуртових напоїв з гарбузовим наповнювачем, двох рецептур комбінованих біфідовмісних молочно—спельтових йогуртових напоїв з шипшиновим наповнювачем та трьох рецептур комбінованих біфідо—кукурудзяних напоїв з персиковим наповнювачем зі збалансованим хімічним складом та підвищеними пробіотичними властивостями.
- ДокументПроблема формування здорового способу життя(2013) Тупікова, І. О.На жаль, останнім часом спостерігається постійне погіршення стану здоров’я населення та молоді зокрема. У зв’язку з цим виникає необхідність формування у студентів здорового способу життя, готовності до нього, а це, в свою чергу, вимагає орієнтації системи освіти на навчання і виховання, що сприяє збереженню здоров’я.