Перегляд за Автор "Труфкаті, Л.В."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВдосконалення проведення лабораторного практикуму з мікробіології(2013) Єгорова, А.В.; Шпирко, Т.В.; Труфкаті, Л.В.Дисципліни біологічного напряму, які викладаються на кафедрі біохімії, мікробіології та фізіології харчування – «Технічна мікробіологія», «Мікробіологія» та спецкурси з мікробіології є нормативними дисциплінами, оскільки їх знання є основою забезпечення біологічної стабільності харчових продуктів, відсутності збудників харчових захворювань у споживачів, мікробіологічної безпеки та якості їжі.
- ДокументВпровадження у навчальний процес нових методів мікробіологічних досліджень(2014) Єгорова, А.В.; Труфкаті, Л.В.; Шпирко, Т.В.; Єриганов, К.В.В даній роботі розглядається впровадження у навчальний процес нових методів мікробіологічних досліджень.
- ДокументКомп’ютерна візуалізація – потужний фактор підвищення ефективності засвоєння лекційних матеріалів(2010) Капрельянц, Л.В.; Єгорова, А.В.; Труфкаті, Л.В.; Шпирко, Т.В.
- ДокументНауково-методичне забезпечення дисципліни «Мікробіологія»(2016) Єгорова, А.В.; Данилова, О.І.; Труфкаті, Л.В.Для досягнення сформованості професійно-творчої компетентності кадрів технічного профілю необхідна систематизація знань з основних принципів та підходів до створення та застосування технологій, методів дослідження сировини та готової продукції. При викладанні технічних дисциплін як методологічна основа має використовуватися концепція взаємозв'язку загальнонаукової, природничонаукової картини світу із вирішенням конкретних завдань.
- ДокументОсобливості самостійної роботи студентів з курсу «Мікробіологія галузі»(2015) Єгорова, А.В.; Труфкаті, Л.В.; Данилова, О.І.; Шпирко, Т.В.В даній роботі розглядаються особливості самостійної роботи студентів з курсу «Мікробіологія галузі».
- ДокументУдосконалення лабораторного практикуму з мікробіології галузі(2015) Єгорова, А.В.; Труфкаті, Л.В.; Шпирко, Т.В.; Єриганов, К.В.У наш час антибіотики широко використовуються у тваринництві як для стимуляції набору ваги та лікування хвороб у тварин, так і для знезараження кормів. При цьому залишки антибіотиків у молоці, м’ясі, м’ясних субпродуктах, яйцях та рибі можуть становити небезпеку для людей: викликати алергічні захворювання, отруєння, дисбіози шлунково-кишкового тракту.