Перегляд за Автор "Трибрат, С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПряні трави для виробництва плавлених сирів(2018) Ланженко, Л.; Дец, Н.; Скрипніченко, Д.; Трибрат, С.Проведено роботу, на першому етапі якої за літературними даними оцінювались пряні трави для їх подальшого використання у виробництві плавлених сирів. У якості основної сировини для проведення експериментальних досліджень було обрано оригінальні пряні трави - базилік (базела) і душиця (орегано). Прянощі використовували у сухому подрібненому вигляді і за ДСТУ 24556-89 визначали масову частку вітаміну С в обраних травах. На другому етапі встановлювали дозування прянощів у рецептурі плавленого сиру з підвищеною біологічною цінністю. Рецептурною основою було обрано сир плавлений видовий ломтєвий «Голландський».